Anema Holland

Betrouwbaar, persoonlijk en eerlijke prijzen. Alles wat u mag verwachten van een échte partner. Wij denken met u mee, leveren vanuit voorraad en leveren enkel kwalitatieve producten.

Wie bent u?

Bent u een installateur, conciërge, boer of aannemer? Dan zijn wij op zoek naar u en wellicht bent u blij dat u ons gevonden hebt. Wij zijn een technisch groothandel en leveren onder andere:

  • Lichtplannen
  • Verlichting (van armaturen tot aan ophangsystemen)
  • Ventilatie voor in stallen (industrieel en agrarisch)
  • Voor veehouderijen
  • Drinkbakken

Wie zijn wij?

In de regio zijn wij bekend als het gaat om verlichting, ventilatie en drinkbakken. Kent u ons nog niet? Dan stellen wij ons graag voor. Anema Holland is een technisch groothandel. Van een groothandel mag u verwachten dat wij grote voorraden hebben. Wij kunnen u dan ook voorzien van een diverse assortiment en scherpe prijzen. Wij leveren topmerken en zijn NSVV gecertificeerd. Eigenaar Douwe Anema zorgt ervoor dat afspraak, afspraak is om de reputatie van het bedrijf hoog te houden.

Anema Holland

Persoonlijk contact, korte lijntjes & eerlijke prijzen

Wordt jij één van onze klanten? Dan geniet je naast kwalitatieve producten van persoonlijk contact. Maken wij een afspraak, dan komen wij die na. Ook als het gaat om levertijden en installatie-afspraken bij ventilatie. Wat kunnen wij voor u doen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werken bij Anema is iedere dag een feestje. Ik zorg ervoor dat alles op tijd bij de installateurs komt zodat zij hun werk kunnen doen. Om onze grote voorraad in het magazijn overzichtelijk te houden is soms een uitdaging maar ik zorg altijd dat het af is voordat ik naar huis ga.

Sander

sander

We werken al lang samen met Anema. Douwe denkt altijd mee, is vriendelijk in omgang en komt zijn afspraken na. De kwaliteit is super én het past binnen ons budget. Anema heeft wat ons betreft ook echt de gunfactor.

M. Rijkers, Koepon

sander