Grootvee zoals paarden en koeien drinken al snel meer dan honderd liter water op één dag. Daarom is het belangrijk om de drinkbakken en watervoorziening goed op orde heeft. Met de juiste drinkbakken krijgt uw vee voldoende water binnen om optimaal te kunnen presteren. Zo weet u dat u er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat uw vee voldoende water binnenkrijgt. Welke drinkbakken nou het geschiktst zijn voor uw vee, dat zoeken wij graag voor u uit. Welke drinkbakken zijn gemakkelijk te reinigen, en waar drinkt uw vee het fijnst uit? Anema Holland is specialist op het gebied van verschillende soorten drinkbakken voor de agrarische sector. Naast de standaard drinksystemen leveren wij drinksystemen en oplossingen op maat. Lees verder en ontdek wat Anema Holland voor u kan betekenen.

Het belang van een goede watervoorziening

Een goede watervoorziening is belangrijk voor groot- en kleinvee. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld de optimalisatie van een melkveebedrijf. Wanneer het vee voldoende water binnenkrijgt zal het beter presteren. Bij het binnenkrijgen van voldoende water spelen verschillende factoren mee, bijvoorbeeld de plaatsing van de drinkbakken, de soort drinkbak, hoe schoon het water is en of het vee prettig uit de drinkbak kan drinken. Op het moment dat er niet voldoende rekening gehouden wordt met deze verschillende factoren loopt u het risico dat uw vee te weinig water binnenkrijgt. Door een lagere wateropname worden voedingsstoffen niet goed opgenomen en blijft de voeropname dus achter. Hierdoor kan de weerstand van het vee afnemen, wat mogelijk nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid van het vee en de productie.

Importeur La Buvette drinkbakken

In Nederland zijn wij officieel importeur van het Franse bedrijf La Buvette. La Buvette staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige drinkbakken voor vee. Met de drinkbakken van La Buvette bieden wij een reeks totaaloplossingen die perfect afgestemd zijn op de wensen van veehouders en de specifieke vereisten van de verschillende soorten vee en de grootte van de kudde. De drinkbakken van La Buvette zijn niet alleen geschikt voor koeien, maar ook voor varkens, schapen, geiten en paarden. Neem een kijkje in onze webshop en bekijk de verschillende watersystemen.

Hoogwaardige drinkbakken van Anema Holland

Wij ontwikkelen bij Anema Technische Groothandel ook onze eigen hoogwaardige drinkbakken voor vee. Deze drinkbakken voeren wij onder de naam DAS Watering. Deze drinksystemen zijn geschikt voor paarden, rundvee, schapen, geiten, varkens en vele andere dieren. Wij produceren onze drinksystemen geheel zelfstandig. Dit houdt in dat u altijd verzekerd bent van flexibiliteit, goede service, garantie en de scherpste prijzen. Maatwerkoplossingen zijn ook uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing. Wilt u eerst graag wat meer informatie of weet u nog niet welk drinksysteem het beste past bij uw vee? Wij geven u graag advies en kijken met u mee.

Over Anema Holland

In regio Friesland zijn wij bekend als het gaat om verlichting, ventilatie en drinkbakken. Kent u ons nog niet? Dan stellen wij ons graag voor. Anema Holland is een technisch groothandel. Van een groothandel mag u verwachten dat wij grote voorraden hebben. Wij kunnen u dan ook voorzien van een diverse assortiment en scherpe prijzen. Wij leveren topmerken en zijn NSVV gecertificeerd. Eigenaar Douwe Anema zorgt ervoor dat afspraak, afspraak is om de reputatie van het bedrijf hoog te houden. En is er iets toch nog niet helemaal duidelijk? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd nog bereiken per telefoon of e-mail, we staan u altijd graag te woord.

 

Anema Holland

Persoonlijk contact, korte lijntjes & eerlijke prijzen

Wordt jij één van onze klanten? Dan geniet je naast kwalitatieve producten van persoonlijk contact. Maken wij een afspraak, dan komen wij die na. Ook als het gaat om levertijden en installatie-afspraken bij ventilatie. Wat kunnen wij voor u doen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werken bij Anema is iedere dag een feestje. Ik zorg ervoor dat alles op tijd bij de installateurs komt zodat zij hun werk kunnen doen. Om onze grote voorraad in het magazijn overzichtelijk te houden is soms een uitdaging maar ik zorg altijd dat het af is voordat ik naar huis ga.

Sander

sander

We werken al lang samen met Anema. Douwe denkt altijd mee, is vriendelijk in omgang en komt zijn afspraken na. De kwaliteit is super én het past binnen ons budget. Anema heeft wat ons betreft ook echt de gunfactor.

M. Rijkers, Koepon

sander

We hadden te maken met verouderde verlichting in onze stal en met een nieuwe stal in het vooruitzicht, was het tijd voor een upgrade. We zaten op dat moment op een dood spoor tot wij Douwe tegenkwan, hij had die 'speciale lampen die we nergens anders konden vinden'. Douwe bood ons een luisterend oor en vooral een oplossing voor ons probleem.

Jan van der Zijl

sander