Lichtplan maken in Leeuwarden

Bent u op zoek naar goede verlichting  voor uw bedrijfspand of agrarisch bedrijf? Dan is het belangrijk dat er eerst een goede lichtplan gemaakt wordt. Hierbij weet u vooraf wat er precies nodig is om te profiteren van optimale verlichting. Anema Holland is de partij om een lichtplan te maken in Leeuwarden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder.

Een lichtplan op maat

Wanneer u kiest voor een lichtplan bij Anema Holland, bent u altijd verzekerd van een lichtplan op maat. Wij komen bij u op locatie om de situatie te oordelen zodat wij een best mogelijk plan kunnen maken. In overleg met u bepalen wij de juiste verlichting, de juiste plekken en de juiste hoeveelheid. Zo komen wij altijd tot een optimaal gerealiseerde lichtplan.

Neem voor een lichtplan contact met ons op

Wilt u een lichtplan op maat in Leeuwarden laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden zodat wij een lichtplan op maat bij u op locatie kunnen maken.

Anema Holland

Persoonlijk contact, korte lijntjes & eerlijke prijzen

Wordt jij één van onze klanten? Dan geniet je naast kwalitatieve producten van persoonlijk contact. Maken wij een afspraak, dan komen wij die na. Ook als het gaat om levertijden en installatie-afspraken bij ventilatie. Wat kunnen wij voor u doen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werken bij Anema is iedere dag een feestje. Ik zorg ervoor dat alles op tijd bij de installateurs komt zodat zij hun werk kunnen doen. Om onze grote voorraad in het magazijn overzichtelijk te houden is soms een uitdaging maar ik zorg altijd dat het af is voordat ik naar huis ga.

Sander

sander

We werken al lang samen met Anema. Douwe denkt altijd mee, is vriendelijk in omgang en komt zijn afspraken na. De kwaliteit is super én het past binnen ons budget. Anema heeft wat ons betreft ook echt de gunfactor.

M. Rijkers, Koepon

sander

We hadden te maken met verouderde verlichting in onze stal en met een nieuwe stal in het vooruitzicht, was het tijd voor een upgrade. We zaten op dat moment op een dood spoor tot wij Douwe tegenkwan, hij had die 'speciale lampen die we nergens anders konden vinden'. Douwe bood ons een luisterend oor en vooral een oplossing voor ons probleem.

Jan van der Zijl

sander