Drinkbakken voor paarden

Anema Technische Groothandel is specialist op het gebied van verschillende soorten drinkbakken voor de agrarische sector. Naast de standaard drinksystemen leveren wij drinksystemen en oplossingen op maat. Lees verder en ontdek wat Anema Holland voor u kan betekenen.

Importeur van La Buvette drinkbakken voor paarden

In Nederland  zijn wij officieel importeur van het Franse bedrijf La Buvette dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige drinkbakken voor paarden. Neem een kijkje in onze webshop en bekijk de verschillende watersystemen.

Hoogwaardige drinkbakken van Anema Holland

Wij ontwikkelen ook onze eigen hoogwaardige drinkbakken voor paarden. Deze voeren wij onder de naam DAS Watering. Deze drinkbaken zijn geschikt voor paarden maar ook voor rundvee, schapen, geiten, varkens en vele andere dieren. Wij produceren onze drinksystemen zelfstandig. Dit houdt in dat u verzekerd bent van flexibiliteit, goede service & garantie en scherpe prijzen. Maatwerkoplossingen zijn uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Anema Holland

Persoonlijk contact, korte lijntjes & eerlijke prijzen

Wordt jij één van onze klanten? Dan geniet je naast kwalitatieve producten van persoonlijk contact. Maken wij een afspraak, dan komen wij die na. Ook als het gaat om levertijden en installatie-afspraken bij ventilatie. Wat kunnen wij voor u doen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werken bij Anema is iedere dag een feestje. Ik zorg ervoor dat alles op tijd bij de installateurs komt zodat zij hun werk kunnen doen. Om onze grote voorraad in het magazijn overzichtelijk te houden is soms een uitdaging maar ik zorg altijd dat het af is voordat ik naar huis ga.

Sander

sander

We werken al lang samen met Anema. Douwe denkt altijd mee, is vriendelijk in omgang en komt zijn afspraken na. De kwaliteit is super én het past binnen ons budget. Anema heeft wat ons betreft ook echt de gunfactor.

M. Rijkers, Koepon

sander

We hadden te maken met verouderde verlichting in onze stal en met een nieuwe stal in het vooruitzicht, was het tijd voor een upgrade. We zaten op dat moment op een dood spoor tot wij Douwe tegenkwan, hij had die 'speciale lampen die we nergens anders konden vinden'. Douwe bood ons een luisterend oor en vooral een oplossing voor ons probleem.

Jan van der Zijl

sander