Diensten en producten

Anema Holland is een grote technische groothandel in Stiens, Friesland. Wij voorzien u van het beste advies en leveren producten en diensten aan de industrie en agrarische sector. We leveren al onze producten helemaal voor u op maat en zorgen dat al uw wensen behartigd worden. We leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat u ook écht wat aan onze diensten en producten heeft. Anema Holland is specialist in onder andere ventilatie, verlichting en drinksystemen voor vee. Duurzaamheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk en we zorgen altijd voor een scherpe prijs.

Anema Holland
Verlichting & lichtplannen

Verlichting & lichtplannen

Voor een verlichtingssysteem voor de industrie en agrarische sector bent u bij Anema Holland aan het juiste adres. Ook wanneer u twijfelt welke armatuur to...

Lees verder
Verlichting & lichtplannen

Stalventilatie

Stalventilatie is van groot belang in de vee-industrie. Wanneer uw vee zich in optimale omstandigheden verkeerd zal dit terug te zien zijn in de prest...

Lees verder
Verlichting & lichtplannen

Drinksystemen

Anema Holland is specialist op het gebied van verschillende soorten drinksystemen voor uw vee. We leveren altijd een systeem naar tevredenheid en de juiste...

Lees verder

Persoonlijk contact, korte lijntjes & eerlijke prijzen

Wordt jij één van onze klanten? Dan geniet je naast kwalitatieve producten van persoonlijk contact. Maken wij een afspraak, dan komen wij die na. Ook als het gaat om levertijden en installatie-afspraken bij ventilatie. Wat kunnen wij voor u doen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Werken bij Anema is iedere dag een feestje. Ik zorg ervoor dat alles op tijd bij de installateurs komt zodat zij hun werk kunnen doen. Om onze grote voorraad in het magazijn overzichtelijk te houden is soms een uitdaging maar ik zorg altijd dat het af is voordat ik naar huis ga.

Sander

sander

We werken al lang samen met Anema. Douwe denkt altijd mee, is vriendelijk in omgang en komt zijn afspraken na. De kwaliteit is super én het past binnen ons budget. Anema heeft wat ons betreft ook echt de gunfactor.

M. Rijkers, Koepon

sander

We hadden te maken met verouderde verlichting in onze stal en met een nieuwe stal in het vooruitzicht, was het tijd voor een upgrade. We zaten op dat moment op een dood spoor tot wij Douwe tegenkwan, hij had die 'speciale lampen die we nergens anders konden vinden'. Douwe bood ons een luisterend oor en vooral een oplossing voor ons probleem.

Jan van der Zijl

sander