Over Anema-Holland

Anema-Holland is een technische groothandel gevestigd in Stiens, Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van advies, aanbieden van diensten en het leveren van producten aan de industrie en agrarische sector. Onze specialiteiten zijn onder andere verlichtingssystemen, ventilatiesystemen en watersystemen, welke wij op maat kunnen leveren

Anema-Holland: de specialist voor de industrie en agrarische sector

Anema-Holland is op zowel nationaal als op internationaal niveau actief. Bent u op zoek naar een dealer bij u in de buurt of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, onze experts staan u graag te woord.

Verlichtingssystemen

Een van onze specialiteiten zijn verlichtingssystemen. Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan stalverlichting, complete lichtplannen voor industrie of bouwplaatsen en meer.

Wij kunnen meedenken en adviseren in een lichtplan op locatie. Vervolgens zorgen wij voor het leveren van de benodigde producten voor het lichtplan. In overleg kunnen wij u in contact brengen met gerenommeerde installateurs die onze verlichting kunnen installeren.

Zo zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z perfect geregeld is.

Watersystemen

Onze andere specialiteit zijn watersystemen voor de agrarische sector. In Nederland  zijn wij officieel importeur van het Franse bedrijf La Buvette dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige drinksystemen.

Daarnaast ontwikkelen wij ook onze eigen hoogwaardige drinkbakken. Deze voeren wij onder de naam DAS Watering. Deze drinkbaken zijn geschikt voor paarden, rundvee, schapen, geiten, varkens en vele andere dieren. Wij produceren onze drinksystemen zelfstandig. Dit houdt in dat u verzekerd bent van flexibiliteit, goede service & garantie en scherpe prijzen. Maatwerkoplossingen zijn uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Advisering

Bij advisering wordt gekeken naar de specifieke klantwensen. Wij verkennen graag de situatie ter plekke om tot een optimaal aanbod op maat te kunnen komen. Wij streven naar een terugkoppeling van lichtplannen binnen 24 uur na aanvraag.