Over Anema-Holland

Anema-Holland is een technische groothandel, die gespecialiseerd is voor de industrie en de agrarische sector.

Ondanks Anema-Holland in Stiens gevestigd is, is het bedrijf zowel op nationaal als op internationaal niveau actief. Dankzij een compleet dealeraanbod kunnen wij klanten over de hele wereld bedienen.

Anema-Holland: de specialist voor de industrie en agrarische sector

Anema-Holland levert advies, verschillende diensten en producten aan voor de industrie en agrarische sector. Hoe wij dat doen? Lees verder en ontdek het zelf.

Verlichtingssystemen

Een van onze specialiteiten zijn verlichtingssystemen. Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan stalverlichting, complete lichtplannen voor industrie of bouwplaatsen en meer.

Wij kunnen meedenken en adviseren in een lichtplan op locatie. Vervolgens zorgen wij voor het leveren van de benodigde producten voor het lichtplan. In overleg kunnen wij u in contact brengen met gerenommeerde installateurs die onze verlichting kunnen installeren.

Zo zorgen wij er voor dat alles van A tot Z perfect geregeld is.

Watersystemen

Onze andere specialiteit zijn watersystemen voor de agrarische sector. In Nederland  zijn wij officieel importeur van het Franse bedrijf La Buvette dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige drinksystemen.

Daarnaast ontwikkelen wij ook onze eigen hoogwaardige drinkbakken. Deze voeren wij onder de naam DAS Watering. Deze drinkbaken zijn geschikt voor paarden, rundvee, schapen, geiten, varkens en vele andere dieren. Wij produceren onze drinksystemen zelfstandig. Dit houdt in dat u verzekert bent van flexibiliteit, goede service & garantie en scherpe prijzen. Maatwerkoplossingen zijn uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Advisering

Bij advisering wordt gekeken naar de specifieke klantwensen. Wij verkennen graag de situatie ter plekke om tot een optimaal aanbod op maat te kunnen komen. Wij streven naar een terugkoppeling van lichtplannen binnen 24 uur na aanvraag.