Bent u benieuwd in wat wij opgeleverd hebben? Dat laten wij u graag zien. Hieronder volgt een overzicht van de projecten die wij mochten realiseren. U vindt hier verschillende projecten, namelijk:

  • Verlichtingssystemen
  • Ventilatiesystemen
  • Watersystemen

Verlichtingssystemen

Bij Anema Holland zijn wij veelal actief met het plaatsen van verlichtingssystemen in de agrarische sector. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld stalverlichting.
Daarbij kan gekozen worden voor tl-verlichting, ledverlichting en meer.

De Boer – Stiens

Bij de Boer in Stiens mochten wij een verlichtingssysteem aanleggen in de koeienstal. Hier is gekozen voor tl-verlichting. Door de PMMA/ ABS kappen zijn de armaturen bestendig tegen ammoniak, wat vaak een grote rol speelt in deze sector.

De Boer - Stiens  LED 140-20

Boer 2

Kippenstal

Stalverlichting

LED

Koepon – Feerwerd

Bij Koepon in Feerwerd hebben wij innovatieve en duurzame ledverlichting mogen plaatsen. Ledverlichting heeft een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. Tevens geeft het armatuur een egale lichtspreiding van 20 meter in de stal.

Koepon - Feerwerd Koepon - Feerwerd

Ventilatiesystemen

Watersystemen

Anema Technische Groothandel is specialist op het gebied van verschillende soorten drinksystemen. Naast de standaard drinksystemen leveren wij drinksystemen en oplossingen op maat.