Hoogfrequente TL armatur T5/T8

codar-rs-2  codar-rs-3TL

 

Optimale lichtspreiding in lagere ruimtes 

TL-verlichting is de ideale lichtoplossing voor stallen met een laag plafond. De TL-armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de veehouderij. Dankzij hoogwaardige kwaliteit van het gebruikte materiaal zijn ze bestand tegen weerbarstige omstandigheden. TL-verlichting is bij uitstek geschikt in stallen met een plafondhoogte van maximaal vier meter. TL-armaturen verblinden en storen niet, ook al hangen ze op geringe hoogte.

 

Standaard: Verkrijgbaar in T8:    Opties:
Electronisch HF VSA    1×18 Watt    Spiegel
RVS ophanging    1×36 Watt    Doorlus bedrading
RVS sluitclips    2×36 Watt    Dimbaar
Europees gefabriceerd    1×58 Watt  
     2×58 Watt

 

Maximale lichtopbrengst
De speciale prisma’s in de armaturen onderscheiden zich in optimale lichtverdeling. De lichtopbrengst is maximaal omdat een spiegel in het armatuur zorgt dat zo veel mogelijk licht direct naar de grond straalt.

Optimale lichtverdeling
In samenwerking met de dierenhouder stellen wij een lichtplan op. Door een goede verdeling van lichtpunten ontstaat optimale lichtverdeling met minimale schaduwwerking.

Kwaliteit
Dankzij RVS ophanging en RVS sluitclips zijn de armaturen goed bestand tegen de agressieve gassen als ammoniak en weersinvloeden, die een grote rol spelen in de agrarische sector. Door de PMMA/ ABS kap zijn de armaturen geheel bestendig tegen ammoniak.

Voorschakelapparatuur
Anema TL-armaturen zijn efficiënt door toepassing van eersteklas elektronische voorschakelapparatuur. Ook zorgt deze voorschakelapparatuur voor een bijzonder lange levensduur van de lichtbron.